VRIENDEN VAN AMI

Michiel Schakel

Januari 2008
Al enkele jaren bestaat de Europese AR kalender Aangezien de kalender steeds uitgebreider en vaker bezocht werd vanuit binnen- en buitenland werd het tijd voor modernisering.

Michiel Schakel, "overbuurman" van Winfried uit Gietenheeft ons enorm met het omzetten van de kalender vanuit een Excell bestand naar een PHP omgeving. De raceorganisatoren kunnen wanneer zij dit willen inloggen en nieuwe races invoeren of aanpassingen aanbrengen. In zekere zin geldt nu de uitspraak: "beter een goed buur dan een verre AMI".

Wij bedanken Michiel voor zijn geweldige hulp en het nog meer professionaliseren van onze site en ons team in het algemeen.

René Schraa

René Schraaf loopt al jaren mee in het AR circuit en de bekendste AR "deelnemer" die het minste op de foto staat. René is onderhand de huisfotograaf van onze sport in Nederland geworden. Hij reist stadn en (buiten)land af om zijn hobby uit te voeren: het maken van fotoreportages van de races.

Naast dat René een bescheiden, gezellig en fijne man is, is het bijzonder dat René bijna alles voor niets doet. Hij verdient niets aan zijn fotografie. En fotografie is geen goedkope hobby. Je kunt voor een klein bedrag foto's bestellen bij René en je kunt gratis foto's krijgen van René wanneer je die op een site plaatst met een link naar www.rsa-fotografie.nl.

Wij zijn René dankbaar voor het vastleggen van de races. Zo kunnen we herinneringen ophalen en alles zien wat we zelf niet hebben kunnen zien.

Meer over RSA-fotografie:

Rob Hartemink

Juni 2007:
Rob Hartemink heeft ons ondersteund tijdens de Falke Raid the North in Friesland. Helaas hebben we vroegtijdig ons teruggetrokken tijdens de race maar dat maakte de ondersteuning er niet minder op. We hadden de afspraak dat Rob de verantwoordelijke is in de wisselezones. Met de stopwatch in de hand telt hij de minuten af die we hebben in een wisselzone.

Winfried heeft al eerder kennis gemaakt met Rob's support kwaliteiten tijdens de Raid Catalane in 2005. Een goede support scheelt je enorm veel energie en tijd.

René den Besten

Mei 2007:
René den Besten heeft wel een sportieve achtergrond maar geen AR ervaring tot hij een keer met Winfried in 2007 heeft meegedaan aan de Outdoor Challenge XL. Meteen maar een 12 uurs race om het maar meteen goed te doen en ze behaalden ook nog eens de tweede plaats op het podium! René is een fanatiek fietser en schaatser. In 2006 fietste René dagen achtereen om geld binnen te halen voor de ziekte van Duchenne, de zogenaamde Duchenne heroes.

Sleepmonsters.nl

Sleepmonster.nl is dè AR-portal van Nederland, en is gekoppeld aan de wereldwijde sleepmonsters.com site. Sleepmonsters staat voor de hallucinerende voorstellingen die ontstaan na lang racen zonder slaap. Op sleepmonsters.nl vinden de discussie plaats over de races, staan de profielen van racers en teams, kun je de kalender bekijken etc.

Ondanks dat wij op sommige vlakken soms concurreren met sleepmonsters (kalender, verslagen) zijn zij altijd bereid onze verslagen met race ervaringen te plaatsen. En met die attitude is sleepmonsters.nl ook meteen vriend van AMI!

Arnaud Temme

April 2007:
Arnaud Temme vormde met Thijs Horbach in 2007 een team tijdens de Southern Hills. Zij behaalden samen een verdienstelijke derde plaats. Arnaud heeft net als Thijs een achtergrond in het Alpinisme. Ze zijn goed aan elkaar gewaagd.

Steven Mooij

November 2006:
Steven Mooij was de eerste vriend van AMi waarmee we een AR avontuur hebben gedeeld. Femke kreeg vlak voor onze aller eerste race onder de AMI naam een blessure. Haar broer wilde voor haar invallen en volbracht zijn eerste 24 uurs race samen met Thijs.

Ideavelop

Ideavelop is partner van Team AMI. In het najaar van 2006 is de kick-off gemaakt van Team AMI. Op datzelfde moment is ook de samenwerking met Ideavelop gestart. Ideavelop levert de kleding en gedeeltelijk materialen (rugzak) van de merken Icebreaker en Macpac. We spreken niet van sponsoring maar partnerschap aangezien we elkaar versterken en er geen wederzijdse afhankelijkheid bestaat.

Het aangaan van samenwerking met ons heeft Ideavelop direct vertrouwen uitgesproken, we hadden namelijk geen historie van deze teamsamenstelling. Hiermee werd Ideavelop dus de eerste "vriend van AMI"!

 

 

 

 

 

 

 

 

Mirjam van Burgel
mirjam
Frank van Waardenburg
frank
Nauk van der Donk
nauk
Femke de Mooij
femke
Thijs Horbach
thijs
Winfried Bats
winfried

Het uitgangspunt voor AMI is een groep mensen te combineren met nieuwsgierigheid, ambitie en bescheidenheid die allen hun passie vinden in het buiten actief zijn, in welke vorm dan ook.

We hopen dat anderen ook geïnspireerd raken door AMI. Wij staan ook open voor het racen met anderen.

Op deze pagina vind je een overzicht van de vrienden van AMI. Diegene die een keer met ons heeft geraced, of ons heeft ondersteund of waar wij een andere bijzondere relatie mee hebben.

Onze eigen AMI Wall of Fame! De vrienden van AMI.

 

Laat een berichtje achter voor het team of één van de teamleden....

Laat een berichtje achter op onze site...

 

 

bats.nl ©

ga naar top van de pagina