TEAM - FRANK VAN WAARDENBURG

Naam:

Frank van Waardenburg

Geboren:

11.12.1972

Special AMI:

Audrey
Woonplaats: Eibergen

Beroep:

Jeugdhulpverlener

Zwaartepunt:

Bergop lopen
   

Frank moedigt met dochter Eva AMI aan in de regen

13 december 2006 werd onze baby AMI Eva geboren.

Trekking Chamonix (Mer de Glace)

"de run" 2003 met Hugo Kupper (foto: Arno Massee)

Via-Feratta Chamrousse Frankrijk

Tijdens de laatste wedstrijd van de IFKS gaan we netjes op kop, en laten deze plek ook niet meer los. Resultaat 2e plek na een week zeilen.

Lion Winter Challenge 2005

Teamrun Beltrum blijft leuk om met de Needse jongens te lopen

Gorges de l’Ardeche 2005, vast is vast.

Apenhang Seychellen, er zijn slechtere plekken op deze wereld.

Vaste prik 1 x per jaar met vriend Hugo toerskiën

Afgelopen voorjaar mijn oude hobby weer opgepakt samen met Franse vriend Alban. Surfen (Canet, France)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Mirjam van Burgel
mirjam
Frank van Waardenburg
frank
Nauk van der Donk
nauk
Femke de Mooij
femke
Thijs Horbach
thijs
Winfried Bats
winfried

INFO

Al vanaf zijn jonge jeugd werd Frank door zijn vader gemotiveerd om aan sport te doen. Die was en is nog steeds een duursporter en concentreerde zich op het hardlopen en fietsen. Zo kreeg Frank dit met de paplepel ingegoten en vanaf zijn 10e was hij lid van een atletiekvereniging in de buurt. Na 10 jaar atletiek en een korte sportieve onderbreking, ging hij zich oriënteren op survivalruns. Hij neemt nog steeds deel aan survivals, al is dit wel minder dan voorheen. Met name de koppelruns, waarbij je samen met een maatje de krachten en kwaliteiten moet verdelen, om zo tot een prestatie te komen, spreken hem erg aan.

Al snel kwam de eerste Adventure Race in zicht, een 48-uurs race in België, waar Frank de smaak van het AR-racen te pakken kreeg.
Door de jaren heen nam hij met diverse personen en teams deel aan Adventure Races. Het blijft hem fascineren wat je met de aanwezige individuele kwaliteiten en ervaringen samen kunt bereiken.

Verder wordt Frank geboeid door bijna alle elementen van buitensport, zoals wind, water en bergen. Hij is vaak te vinden op en onder het water en maakt deel uit van het IFKS skûtsje team “de Nynke” (als bijna enige niet-Fries)
Tevens reist hij geregeld af naar Frankrijk, het geboorteland van zijn vrouw Audrey. Hij vindt het heerlijk om hier lange tochten te maken in de bergen, te klimmen of een stuk te toerskiën. Als laatste hobby liet Frank zich tot voor kort regelmatig uit vliegtuigen vallen.

Voor de toekomst hoopt hij met de AMIs deel te kunnen nemen aan diverse kleine en grote wedstrijden in binnen- en buitenland.

 

Laat een berichtje achter op het .....

Laat een berichtje achter op onze site...

of stuur Frank een mailtje:

frank at team-ami.nl

 

bats.nl ©

ga naar top van de pagina