TEAM - NAUK VAN DE DONK

Naam:

Nauk van der Donk

Leeftijd:

01.11.1973

Special AMI:

Jiska & dochter Maud
Woonplaats: Velp

Beroep:

Werkvoorbereider Dienst Vastgoed Defensie

Zwaartepunt:

MTB, Hardlopen, Sportklimmen

GKM 2005 uitzetten van de coördinaten op de kaart

GKM 2005 eindsprint naar finish op camping robert

Lion Winter Challenge 2004 vlnr. Nauk, Winfried, Mirjam en Frank

GKM 1999 start kano etappe op Lac de Paladru

"de run" 2003 (foto: Arno Massee)

Trotse vader met pasgeboren (08-09-2006) dochter Maud

Sneeuwtraining voor LWC2004 in Zwitserland

Dutch Best Adventure Race 2003 vlnr. Marcel, Nauk en Raymond

Klimmen in Gorges du Verdon Frankrijk 2006

Klimmen in Gorges du Verdon Frankrijk 2006

Marathon Rotterdam 2006

 

Mirjam van Burgel
mirjam
Frank van Waardenburg
frank
Nauk van der Donk
nauk
Femke de Mooij
femke
Thijs Horbach
thijs
Winfried Bats
winfried

INFO

Nauk voelt zich al vanaf zijn kinderjaren aangetrokken tot de groene buitenwereld en was in die tijd regelmatig te vinden in zelfgemaakte ondergrondse bunkers of boomhutten. Spelen in de modder en klimmen in boomtoppen was hem niet ongewoon en toen zijn vriend Raymond Koudijs hem in 1999 in contact bracht met de Adventure Race sport was hij snel verkocht aan deze avontuurlijke buitensport.

De inzet voor de wedstrijddoop was hoog, namelijk de GKM. Dit is een 2-daagse wedstrijd in Zuid Frankrijk. Ontzettend afzien, maar de prachtige natuur, de goede wedstrijdsfeer en de 4e plaats in het eindklassement zorgden voor een onvergetelijke belevenis en een niet te stoppen honger naar nieuwe avonturen. Sindsdien is hij regelmatig terug te vinden in het deelnemersveld van zowel binnen- als buitenlandse wedstrijden en maakte hij net als Winfried de afgelopen jaren deel uit van het Voshaar-Salomon team van Raoul kluivers. Naast het Adventure Racen is hij ook wekelijks te vinden in de Klimhal in Arnhem, waar de voorbereidingen worden getroffen voor diverse sportklimuitstapjes naar de echte rotsmassieven in het buitenland.

Na het afronden van zijn studie Tuin- en landschapsinrichting aan Hogeschool Larenstein is hij sinds 2002 werkzaam bij het ingenieursbureau van het Ministerie van Defensie, waar hij zich bezighoudt met de inrichting van allerlei projecten in de legergroene buitenruimte.

Met de oprichting van Team-AMI gaat er voor Nauk een grote wens in vervulling en hij zal zicht de komende jaren dan ook met veel plezier en passie storten in allerlei Adventure Race- en bergsportavonturen, met hopelijk als climax de uitvoering van één van zijn ‘natste’ dromen; deelname aan een meerdaagse wedstrijd in Nieuw-Zeeland.

 

Laat een berichtje achter op het .....

Laat een berichtje achter op onze site...

of stuur Nauk een mailtje:

nauk at team-ami.nl

 

bats.nl ©

ga naar top van de pagina