TEAM - WINFRIED BATS

Naam:

Winfried Bats

Leeftijd:

18.06.1967

Special AMI:

Mirjam

Woonplaats:

Gieten

Beroep:

Manager GIS Maatwerk & advies Kadaster en zelfstandig ondernemer..

Zwaartepunt:

Oriënteren (en PR)
   

het begon ooit met Tukker Terror (voor: Patrick Ros)

even rust zoeken in Corsica

Defensie, ook een leuke werkgever

Kajakken in Frankrijk met De Voshaar

1e poging in Polen

stop je met survivalen moet je weer in de apehang

Red Bull, beetje hoog gegrepen

cross country in Noorwegen

Waar is de weg? Marokko met René den Besten

AMI leden in wording zonder dat we het wisten

 

 

 

Mirjam van Burgel
mirjam
Frank van Waardenburg
frank
Nauk van der Donk
nauk
Femke de Mooij
femke
Thijs Horbach
thijs
Winfried Bats
winfried

INFO

Het leven van Winfried Bats (1967) staat in het teken van avontuur op verschillende fronten. Nadat hij op z’n negentiende een week over de Canadese meren had gekanood was hij verkocht aan de buitensport.

Aansluitend aan een fietsreis door de wereld bracht hij enkele jaren door als officier bij het onderdeel Korps Commando Troepen van de Koninklijke Landmacht.

Sinds het begin van deze eeuw werkt hij als Procesmanager bij de NS. Al die jaren heeft hij de fiets gebruikt als middel om te reizen en daarmee heel wat van de wereld mogen zien.

Van de survivalruns stapte hij over naar het Adventure Racen waar alle kennis, ervaring en passie samen kwamen in deze prachtige sport. Enkele jaren achtereen maakte Winfried deel uit van Idefix' Ravage, het eerste AR-team van De Voshaar onder leiding van Raoul Kluivers. Idefix werd later omgedoopt in Voshaar -Salomon waar hij enkele jaren onder heeft deelgenomen aan wedstrijden.

Samen met Patrick Ros organiseerde Winfried in 2003 de 24 uurs Adventure Race "de run". Twee jaar later nam hij zes weken voor het evenement samen met Raoul Kluivers de organisatie van de afgelaste NK 2005 op zich. Beide evenementen werden een groot succes.

Gedurende de afgelopen jaren heeft Winfried veel AR ervaring opgedaan in zowel Nederland als in Europa. In Nederland heeft hij diverse goede resultaten behaald, in het buitenland was hij tevreden met het finishen van de over het algemeen zwaardere wedstrijden.

Winfried's kracht is het oriënteren, dit levert hem veel tijd op. Niet verwonderlijk dat hij 2007 en 2008 bij Geo Informatie van het Kadaster,de voormalige Topgrafische Dienst, werkt.

Ondersteund door zijn AR-ervaring maar bovenal gevoed door zijn passie, heeft hij zijn droom waargemaakt en in 2006 Team AMI opgericht.

In 2008 heeft hij zijn passie voor de sport als rode draad laten lopen door zijn eigen bedrijf CHECKPOINT.51 waarmee hij interactieve lezingen en presentaties geeft over deze sport, en zijn sport en management ervaringen. Daarnaast zal hij met CHECKPOINT.51 teambuilding activiteiten organiseren met de AR sport als basis.

Over Winfried (zakelijk) kun je meer lezen op zijn eigen website: bats.nl.

Of de prive website.

Op de website van CHECKPOINT.51 kun je meer lezen over de stichting waarmee Winfried ook de adventure race the hARz in Duitsland organiseert..

 

Laat een berichtje achter op het .....

Laat een berichtje achter op onze site...

of stuur Winfried een mailtje:

winfried at team-ami.nl

 

bats.nl ©
bats.nl ©

ga naar top van de pagina